SINOS zatečen je informacijom da je Štamparija “Borba”, donela odluku o prodaji Novosti

Izvor: Danas, 28.Avg.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINOS zatečen je informacijom da je Štamparija “Borba”, donela odluku o prodaji Novosti

Sindikat novinara Srbije (SINOS) zatečen je informacijom da je Štamparija “Borba” a. d. većinski vlasnik Kompanije “Novosti”, donela odluku da odobri ugovor o prodaji ove medijske kuće privrednom društvu Media 026 d.o.o. sa sedištem u naselju Vučak u Smederevu, čiji je vlasnik Boban Rajić, za oko 300 miliona dinara, navodi se u saopštenju ovog Sindikata. Članak SINOS zatečen je informacijom da je Štamparija “Borba”, donela odluku o prodaji Novosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SINOS traži od Vlade da saopšti detalje prodaje Večernjih novosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2019

Sindikat novinara Srbije (SINOS) pozvao je Vladu Srbije, budući da je vlasnik više od 80 odsto akcija Štamparije, da javno obelodani sve detalje o preprodaji kompanije „Novosti“ i odgovori kako je moguće da poznati nacionalni brend za 300 miliona dinara kupi firma osnovana prošle godine bez...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.