SIN POZNATNOG KOŠARKAŠA POČINIO JEZIV ZLOČIN U BANCI! Radio dve godine, pa uhvatio pušku i krenuo u KRVAVI PIR

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 22:51

SIN POZNATNOG KOŠARKAŠA POČINIO JEZIV ZLOČIN U BANCI! Radio dve godine, pa uhvatio pušku i krenuo u KRVAVI PIR

Sterdžon je tokom napada koristio pušku

Prvi izveštaji o pucnjavi stigli su u 8.38 sati po lokalnom vremenu. Sterdžon je pucao na policajce koji su odgovorili na hitan poziv zbog pucnjave.

- Potom smo uzvratili vatru i zaustavili tu pretnju - rekla je šefica policije. "Osumnjičeni je preminuo. Ovo je jedini put da ću pomenuti ime osumnjičenog u ovom slučaju: Konor Sterdžon, belac, 23 godine, koji je bio zaposlen u 'Old National Bank' - rekla je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
, rekla je ona. Nije odmah jasno da li ga je on sam kupio, rekla je ona.

- Iz načina na koji su odgovorili policajci jasno je da su oni apsolutno spasili živote ljudi -rekao je zamenik načelnika Pol Hamfri na ranijoj konferenciji za novinare.

Prema njegovom profilu na "LinkedIn"-u, Sterdžon je radio u banci oko dve godine kao "saradnik sindikata i portfolio bankar" i tamo je imao tri prethodna letnja stažiranja.

Napisao je da je magistrirao na Univerzitetu u Alabami. Sterdžonov otac je bio košarkaški trener na koledžu i srednjoj školi u Indijani, pre nego što je sa skorom od 142 pobede i 45 poraza otišao u penziju prošle godine.

Najmanje jedan policajac teško je povređen u napadu u ponedeljak, a drugi ima lakše povrede, saopštila je policija. Ukupno pet osoba je poginule, uključujući napadača, a devet je povređeno, saopštile su vlasti.

Nekoliko sati kasnije u Luisvilu se desila druga pucnjava, u kojoj je jedna osoba ubijena, a druga ranjena. Napadač je u bekstvu, saopštlia je policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.