SIMPSONOVI PONOVO PREDVIDELI BUDUĆNOST! Ova epizoda jezivo podseća na horor sa podmornicom koja je otišla do Titanika

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 08:39

"SIMPSONOVI" PONOVO PREDVIDELI BUDUĆNOST! Ova epizoda jezivo podseća na horor sa podmornicom koja je otišla do Titanika

Epizoda kultne serije "Simpsonovi", u kojoj Homer podmornicom silazi do olupine broda sa svojim "pravim" ocem masovno se deli na Internetu zbog nestalog "Titana".

Dok ceo svet čeka rasplet slučaja nestale podmornice "Titan", na Internetu se masovno deli epizoda serije "Simpsonovi", u kojoj Homer Simpson podmornicom ide do olupine broda.

Tokom decenija, mnoge epizode "Simpsonovih" iz daleke prošlosti, neverovatnom slučajnošću su se podudarale s velikim globalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događajima, zbog čega ljudi širom sveta veruju u to da su ih i "predvideli".

U desetoj epizodi 17. sezone "Simpsonovih", emitovanoj 8. januara 2006. godine, pojavljuje se bivši dečko Homerove majke, koji tvrdi da je njegov pravi otac. Homer i Mejson se sprijateljuju, a deka Simpson, Ejb, kaže Homeru da je Mejson zaista njegov otac i da to DNK dokazuje.

Homer i Mejson idu u avanturu i podmornicama se spuštaju do olupine davno potonulog španskog broda sa blagom. Slučajno se razdvajaju i Homer se izgubi prateći ribu koja svetli. Gubi svest u podmornici, ali se budi u bolnici nakon tri dana u komi. Ejb mu ipak priznaje da je zamenio rezultate DNK analize i da Mejson nije Homerov otac, ali da je video da se lepo slažu i hteo je da njegov sin bude srećan.

Podsetimo, u toku je peti dan dramatične potrage za podmornicom "Titan", koja je nestala spuštajući se do olupine Titanika, koja se nalazi 3.800 metara pod morem u blizini obale Njufaunlenda u Kanadi.

Američka obalna straža predviđa da će se zalihe kiseonika u podmornici "Titan" potrošiti najkasnije do sutra u 13.08 sati po našem vremenu.

U podmornici je petoro ljudi: britanski milijarder, pilot francuske podmornice, pakistanski biznismen i njegov 19-godišnji sin i izvršni direktor "Oušn gejta", kompanije koja upravlja Titanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.