SILOVATELJ IZ NIŠA MNOGO RANIJE NAPASTVOVAO ŽENE?! Komšija ispričao jezive detalje, devojka nakon užasnog iskustva doživela TRAUMU života

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 15:59

SILOVATELJ IZ NIŠA MNOGO RANIJE NAPASTVOVAO ŽENE?! Komšija ispričao jezive detalje, devojka nakon užasnog iskustva doživela TRAUMU života

Horor koji je potresao ceo Niš

Užas koji se dogodio sinoć oko 18 sati blizu crkve Svetog Luke u Nišu, kada je muškarac (32) silovao devojku (24) u liftu jedne zgrade, ozbiljno je uznemirio ne samo stanare ove višespratnice, već i ceo Niš.

Policiju je, kako saznajemo, pozvao jedan od stanara jer se čula velika buka. Ovaj manijak je posle svog zločina pobegao, a uhapšen je u Nišu i to, kako nezvanično saznajemo, u jednom ugostiteljskom objektu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sumnja se da se žrtva i osumnjičeni nisu poznavali od ranije, odnosno da je nesrećna devojka nasumično izabrana žrtva, a uhapšeni je od ranije poznat policiji po sličnim krivičnim delima.

- Policija je podigla sve "na noge" celo popodne. Tražili su ga po dvorištima, u ulazima zgrada, bio je blokiran ceo kraj i okolina Ulice Stefana Prvovenčanog. On je izgleda nasumično odabrao zgradu i kako smo videli izgleda je prvo istukao devojku, a onda uradio ono što samo bolesni ljudi mogu da urade. Ne mogu vam reći da li devojka živi u ovoj zgradi ili ne, ali nikome posle ovoga sinoć nije prijatno ni da uđe u taj lift - rekao nam je jedan od stanara.

Upravnica zgrade nam je rekla da trenutno nije vreme za davanje izjava.

- Devojka je doživela veliku traumu. Stanari su obavestili policiju i svi smo mnogo uznemireni. Ne mogu vam ništa reći - rekla je ona.

U samoj zgradi zatekli smo sliku kako čistačica briše lift u kome se dogodila ovaj strašan događaj.

- Bili su sinoć i policija i forenzičari. To se dogodilo negde samo što je pao mrak. Meni se činilo po broju policije i ekipa da je bilo ubistvo. To se dogodilo u ovom liftu gde je skinut pod - rekao nam je jedan od stanara.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac je poznat u Aleksincu kao neko ko bi mogao ovakvo strašno krivično delo da uradi i nanese traume jednom mladom i nevinom biću.

- On je u jednoj pekari u Žitkovcu kod Aleksinca već polno uznemiravao ženu. Ta žena je uspela da se spase od silovanja. Čuli smo da je policija obaveštena o tom događaju, da je bio priveden, ali ne znamo zašto je pušten - rečeno je Kuriru.

Policija je saopštila da je vinovnik ovog krivičnog dela pobegao posle izvršenja, kao i da ga je policija ubrzo locirala i uhapsila u Nišu.

Srbija Danas/Kurir/Marko Smiljković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SILOVATELJ IZ LIFTA PRAVIO HAOS I U ALEKSINCU Pre jezivog napada na devojku u zgradi u centru Niša, manijak NAPADAO ŽENE I LOMIO IZLOGE (FOTO)

Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 12:40

Aleksinčanin S.J. (32) koji je uhapšen u Nišu zbog sumnje da je u nedelju uveče silovao devojku staru 24 godine u liftu u centru tog grada, prethodno je celog dana pravio haos po Aleksincu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.