SG: Opozicija kritikovala predloženi budžet

Izvor: NTV.rs, 17.Dec.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SG: Opozicija kritikovala predloženi budžet

U popodnevnom delu Senice Skupštine grada predstavnici opozicije u Skupštini grada kritikovali su predloženi budžet za narednu godinu, tvrdeći da je nerealno projektovan i da ne predviđa nijednu kapitalnu investiciju, dok gradonačelnik odgovara da su 2011. podignuti krediti u visini od 15 miliona evra i da ovaj predlog predstavlja najviše što Grad u ovom trenutku može.
Gradonačelnik Perišić je podsetio da prethodna vlast nije povećavala takse i poreze zbog toga što su >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << podizali skupe kredite, zbog kojih trenutno prenete obaveze iz ranijih godina iznose nešto više od dve milijarde dinara. Predlog budžeta za narednu godinu, kako kaže Dejan Jovanović – šef najbrojnije odborničke grupe – SNS, nije predvideo smanjenje iznosa namenjenog socijali i slaže sa sa Perišićem da je blizu 10 milijardi dinara za gradsku kasu, u ovom trenutku realnost.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

SG Niša: Opozicija kritikuje predloženi budžet

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Dec.2014

U današnjem nastavku sednice predstavnici opozicije u Skupštini grada kritikovali su predloženi budžet za narednu godinu...Opozicioni odbornici izneli su da je nerealno projektovan i da ne predviđa nijednu kapitalnu investiciju...Ggradonačelnik , odgovara da su 2011. podignuti krediti u visini...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.