Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 05:31

SEVNULO MEĐUNOŽJE! Tamara Đurić obukla PREKRATKU HALJINU, pa sve ispalo!

Starleta Tamara Đurić ne prestaje da provocira javnost skandaloznim izjavama i intrigantnim postupcima.
Tamara Đurić (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot


Nakon što je pre nekoliko meseci pokazala svoje „novo“ lice, koje je produkt čitavog niza estetskih korekcija, Tamara se sada požalila da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se ne dopada izgled jagodica, što je, po svemu sudeći znak da će ponovo ići pod nož.
Tamara Đurić (Foto: Screenshot TV Hype)
Osim toga, Đurićeva je pozirala u prekratkoj haljini u boji kože ispod kojih je izvirio donji veš u istoj boji, što je pokrenulo čitavu bujicu podeljenih komentara na društvenim mrežama.
Tamara Đurić (Foto: Instagram/tamarastar89)
Inače, Tamara Đurić je nedavno obelodanila da joj je ćerkica hospitalizovana, a više detalja o tome možete pročitati u odvojenom tekstu: HOSPITALIZOVANA ĆERKA Tamare Đurić! Starleta prolazi kroz težak životni period…
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.