SERIJSKI UBICA DOBIĆE VAKCINU PROTIV KORONE PRE SVIH: Veliku Britaniju potresa skandal neviđenih razmera

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 12:12

SERIJSKI UBICA DOBIĆE VAKCINU PROTIV KORONE PRE SVIH: Veliku Britaniju potresa skandal neviđenih razmera

Serijski ubica dobio poziv za vakcinaciju protiv korone pre miliona starijih i najranjivijeg dela stanovništva

Serijski ubica Levaj Belfild (52) je navodno dobio poziv za vakcinaciju prtiv Kovida-19 pre miliona starijih Britanaca i onih osoba koje spadaju u najranjiviji deo populacije zbog lošeg zdravlja.

Zločincu, čija je žrtva i dete Mili Dauler (13), rečeno da će on i njegovi cimeri zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Frankland u Duramu biti vakcinisani narednih nedelja, prenosi list San.

Ova vest je došla u vreme dok Britanci stariji od 80 godina, mlađi ljudi koji pate od hroničnih bolesti, zdravstveni radnici i nastavnici i dalje čekaju da budu vakcinisani.

- Iznenađuje uverenje da zatvorenicima, među njima i ubicama dece, treba prioritetno dati vakcinu. Nadam se da će se u slučaj uključiti ministarstvo pravde i otkriti čija je bila ideja da se ovako distribuiraju vakcine - rekao je Dejvid Blanket, bivši ministar policije.

Belfild, koji je, osim devojčice, ubio i dve žene u odvojenim napadima, rekao je cimerima da je dobio obaveštenje da će primiti vakcinu, ali se istovremeno i požalio.

- Ovo je trebalo već da se desi, jer se korona može proširiti kao požar u zatvoru i da svi budemo u opasnosti - rekao je navodno ubica Belfild.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Britanski mediji: Vakcina ponuđena SERIJSKOM UBICI pre nego bolesnima?

Izvor: Blic, 24.Jan.2021

Serijski ubica Levaj Belfild (52) je navodno dobio poziv za vakcinaciju protiv Kovida-19 pre miliona starijih Britanaca i onih osoba koje spadaju u najranjiviji deo populacije zbog lošeg zdravlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.