ŠEIK JE MOJ SIN KOJI JE KIDNAPOVAN PRE 43 GODINE! Očajna majka tvrdi da je milijarder iz Emirata njeno oteto dete (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 15:03

"ŠEIK JE MOJ SIN KOJI JE KIDNAPOVAN PRE 43 GODINE!" Očajna majka tvrdi da je milijarder iz Emirata njeno oteto dete (FOTO)

Majka Maura Romana, koji je nestao 1977. godine, tvrdi da je šeiku iz UAE prepoznala svog sina

Jedna žena u Italiji tvrdi da je u šeiku Muhamedu el Habturu (52), sinu magnata iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Halafa el Habtura, prepoznala svog sina kidnapovanog 21. juna 1977. godine na poluostrvu Salento u regionu Pulja.

Bjanka Kolaiani rekla je danas italijanskom listu Korijera dela Sera da je svog sina Maura Romana, koji je u trenutku kidnapovanja imao šest godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepoznala u arapskom šeiku po ožiljcima na obrvi i desnoj ruci koje je zadobio od pegle, prenosi Ansa.

- Nadam se da je to on, jer bi to značilo da je živ i da nije ubijen - rekla je ona.

Korijere dela Sera navodi da bi DNK test rešio misteriju, ali da emir odbija da ga obavi.

Rođaci Maura sada planiraju da otputuju u Dubai i da uz pomoć konzulata Italije primoraju šeika da uradi test.

Kako se navodi, roditelji nikada nisu prestali da traže sina.

Zahvaljujući njihovoj upornosti, istraga nikada nije prekinuta, a nedavno se otkrilo da je navodni kidnaper 79-godišnji bivši berberin, koji je oteo dečaka i dao ga osobama koje još nisu identifikovane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.