SEDI GDI SI, ZA BOLJE I NISI Krivokapić se neviđeno izblamirao sa Bajdenom, a prisetimo se šta je tek Tramp uradio Markoviću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 12:44

"SEDI GDI SI, ZA BOLJE I NISI" Krivokapić se neviđeno izblamirao sa Bajdenom, a prisetimo se šta je tek Tramp uradio Markoviću (VIDEO)

Ceo svet brujao o ovom događaju

Još se rane nisu zacelile od nespretnog trenutka sa samita NATO 2017. godine, kada je tadašnji predsednik SAD, Donald Tramp, potpuno odgurao tadašnjeg premijera Crne Gore Duška Markovića, a već smo svedoci novog gafa, ponovo sa samita.

Сусрет старих пријатеља, или што би ми у Зети рекли: “Немо ме тицат, нећу те тицат…” pic.twitter.com/1f0eieMSky

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milan Knežević (@MilanKnezevic80) June 15, 2021

Zdravko Krivokapić, očigledno usplahiran činjenicom da pored njega prolazi prvi čovek SAD i moćan svetski lider, zaželeo je nešto više od klimanja glavom. Bajden nije mario previše, uzvratio je klimanjem, ali nije pružio ruku, pa je zato Krivokapićeva ostala da lebdi sama u vazduhu.

A kako je Donald Tramp "oduvao" Markovića 2017. godine pogledajte u video snimku ispod.

Da li postaje tradicija da crnogorski čelnici doživljavaju blamove na važnim svetskim događajima? Možda na ovaj način predsednici SAD spontano šalju određenu poruku manjim zemljama - "sedi gdi si, za bolje i nisi", ili je sve samo slučajan splet okolnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.