SEDAM MUŠKARACA ME SILOVALO Poznata influenserka doživela PAKAO na egzotičnom putovanju, tu nije kraj HORORU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 10:45

"SEDAM MUŠKARACA ME SILOVALO" Poznata influenserka doživela PAKAO na egzotičnom putovanju, tu nije kraj HORORU (FOTO)

Jezivo iskustvo

Idilično putovanje u Indiju pretvorilo se u noćnu moru za par influensera koji je brutalno napadnut od strane bande. Kako se sumnja, oni su naizmenično silovali ženu, prenosi Daily Beast.

Fernanda i Vićente, koji dokumentuju svoja putovanja svetom na motoru za svoju publiku od preko 140.000 pratilaca na Instagramu, prolazili su kroz četvrt Dumka u Indiji na putu za Nepal, kada su brutalno napadnuti. Zaustavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u Dumki da tamo prenoće u šatoru.

U videima objavljenim na Instagramu, par se pojavio sa otečenim, ljubičastim modricama na licima i počeli su da plaču dok su na španskom jeziku opisivali šta im se dogodilo.

- Desilo se nešto što ne bismo poželeli nikome - rekla je Fernanda u videu, "sedam muškaraca me silovalo, pretukli su nas i opljačkali". Dodala je da napadači nisu uzeli mnogo stvari, jer im je cilj bio da je siluju.

Policija je saopštila da je Fernanda oko 23 časa stigla do patrolnog vozila i odvezena je u bolnicu na lečenje. Pitamber Singh Kherwar, šef policije distrikta, rekao je da su uhapsili trojicu ljudi zbog napada i da aktivno traže više osumnjičenih.

U drugoj objavi, Vićente je pokazao gledaocima polomljenu usnu i šavove oko usta.

- Moja usta su uništena, ali Fernandi je gore od mene - rekao je, dodajući da su ga napadači više puta udarali kacigom i kamenom u glavu.

Indija se smatra jednom od najgorih zemalja po pitanju seksualnog nasilja nad ženama i imala je gotovo 90 prijavljenih silovanja dnevno u 2022. godini, prema Nacionalnom birou za zločine. Međutim, silovanja često ostaju neprijavljena zbog stigmatizacije žrtava i niskog poverenja u ishode policijskih istraga.

U najnovijim postovima Fernande i Vinćenta, naveli su da su još uvek u bolnici sa policijom. Istraga je u toku.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Stefanović/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"STAVILI SU MI NOŽ NA VRAT, SEDMORICA SU JE SILOVALA" Par blogera na putu oko sveta doživeo HOROR, pa potresne snimke podelio sa pratiocima (VIDEO)

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Par blogera iz Španije koji je zabeležio svoje putovanje motociklima objavio je da su pretrpeli stravičan napad dok su prolazili kroz Indiju. Vinsente i Fernanda, poznati na društvenim mrežama kao Vuelta Al Mundo En Moto (Oko sveta motociklom), objavili su potresan video iz bolnice u Indiji u kojem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.