SDS iz Golupca kolektivno pristupio Pokretu socijalista

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS iz Golupca kolektivno pristupio Pokretu socijalista

Opštinski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS) iz Golupca kolektivno je pristupio Pokretu socijalista (PS), saopštio je PS. SDS navodi da nema zvaničnog obaveštenja da je njen lokalni odbor pristupio stranci Aleksandra Vulina.

Povereništvo PS u Golupcu vodiće jedan od novoprimljenih članova Bata Ćirković.

"Razlog prelaska je iskrena politička borba za običnog čoveka i rezultati PS. Sve nas iz SDS je privukao politički program, koji je program izvorne levice, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kao i zalaganje za stabilnu i suverenu Srbiju", rekao je Ćirković.

Predsednik Izvršnog odbora SDS-a Goran Bogdanović rekao je agenciji Beta da oni o tome nisu obavešteni.

"Niko nas zvanično nije obavestio o tome. Mi nemamo takvu informaciju. To su obične rekla-kazala priče", rekao je Bogdanović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.