Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Jun.2010, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDPBiH: Komšić kandidat za Predsjedništvo BiH

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) BiH u Sarajevu Glavni odbor jednoglasno je usvojio prijedlog kadrovske komisije i svih organizacija SDP-a da Željko Komšić bude kandidat SDP-a za člana Predsjedništva BiH na općim izborima 2010. Jednoglasno je podržana i kandidatura Enesa Suljkanovića za predsjednika/potpredsjednika Republike Srpske, saopštio je SDP BiH. Komšić je na prošlim općim izborima izabran za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kandidati SDP-a: Komšić za Predsjedništvo BiH, Suljkanović za predsjednika RS

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jun.2010

SARAJEVO - U Sarajevu je danas održana osma sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, na kojoj je usvojen prijedlog da Željko Komšić bude kandidat ove stranke za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a Enes Suljkanović za predsjednika/potpredsjednika Republike...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.