SDP: Spremni za izbore u Vojvodini

Izvor: B92, 22.Mar.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDP: Spremni za izbore u Vojvodini

SDP je saopštila da je spremna za izbore u Vojvodini, bez obzira kada će biti održani, a u tom cilju je formirala i Pokrajinski izborni štab.

U saopštenju stranke piše da je Pokrajinski odbor SDP za Vojvodinu održao u Vrbasu redovnu sednicu na kojoj su razmatrana pitanja vezana za nastup stranke na predstojećim pokrajinskim i lokalnim izborima.

Na sednici je zaključeno da je stranka spremna za izbore bez obzira na termin održavanja.

U tom cilju je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i doneta odluka o formiranju Pokrajinskog izbornog štaba, a naloženo je i svim gradskim i opštinskim odborima da svoje izborne štabove formiraju do 1. maja.

Sednicom je predsedavao predsednik Pokrajinskog odbora Nenad Ivanišević, a prisustvovao je i predsednik Izvršnog odbora stranke Branko Gogić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.