Nedelja, 22.03.2015.

19:18

SDP: Spremni za izbore u Vojvodini

SDP je saopštila da je spremna za izbore u Vojvodini, bez obzira kada će biti održani, a u tom cilju je formirala i Pokrajinski izborni štab.

Izvor: Tanjug

Default images

U saopštenju stranke piše da je Pokrajinski odbor SDP za Vojvodinu održao u Vrbasu redovnu sednicu na kojoj su razmatrana pitanja vezana za nastup stranke na predstojećim pokrajinskim i lokalnim izborima.

Na sednici je zaključeno da je stranka spremna za izbore bez obzira na termin održavanja.

U tom cilju je i doneta odluka o formiranju Pokrajinskog izbornog štaba, a naloženo je i svim gradskim i opštinskim odborima da svoje izborne štabove formiraju do 1. maja.

Sednicom je predsedavao predsednik Pokrajinskog odbora Nenad Ivanišević, a prisustvovao je i predsednik Izvršnog odbora stranke Branko Gogić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: