SCENA KAO IZ HOROR FILM Policija užasnuta kada je zatekla OVAJ prizor u kući udavljene devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 21:14

SCENA KAO IZ HOROR FILM Policija užasnuta kada je zatekla OVAJ prizor u kući udavljene devojčice

Policija je pronašla četiri tela u kući u Teksasu nakon što su se policajci odazvali pozivu socijalne službe.

Roditelji Farman i Lejla Šervani i njihovo dvoje dece, sinovi Maten (2) i Šahin (12), pronađeni su mrtvi u ponedeljak u gradu Alen u američkoj državi Teksas.

Prema prvim policijskim izveštajima, tragedija ukazuje na ubistvo i samoubistvo, a stravičan zločin dogodio se nekoliko nedelja nakon što se devojčica iz iste porodice udavila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Policija je saopštila da su četiri tela pronađena u kući nakon što su se njihovi službenici odazvali pozivu socijalne službe.

- Jedan stanar dva sata nije mogao da dođe do porodice unutra. Nakon što su ostali članovi porodice stigli u kuću, policija je prišla i tamo zatekla četiri mrtve osobe - saopštila je policija.

Lokalno islamsko udruženje Alen, koje je identifikovalo četiri člana porodice Šervani, saopštilo je da se četvorogodišnja devojčica iz iste porodice udavila u bazenu pre tri nedelje.

Policijski narednik Džonatan Manes rekao je da detektivi veruju da je pomenuto utapanje "bilo uzrok za počinjenje zločina".

Islamsko udruženje Alen održalo je u utorak molitveno bdenje za porodicu Šervani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.