SAUDIJKE MASOVNO IDU NA PLASTIČNE OPERACIJE: Poznati hirurg otkriva šta se to zbiva u konzervativnoj Kraljevini

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 21:56

SAUDIJKE MASOVNO IDU NA PLASTIČNE OPERACIJE: Poznati hirurg otkriva šta se to zbiva u konzervativnoj Kraljevini

Mnogo toga utiče na saudijske žene

Saudijski doktor otkriva tri najčudnija razloga zbog čega se žene u Kraljevini podvrgavaju plastičnoj hirurgiji i operacijama.

Konsultant za plastičnu hirurgiju dr Jazid Al-Gunaim rekao je, u izjavi za saudijski kanal "Al-Ekbarija", da u Kraljevini postoji niz razloga zbog kojih se žene odlučuju za korekciju, uključujući to da neke žene donose fotografije i da traže da budu poput devojaka na slici.

Al-Gunaim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dodao da neke žene pokazuju selfi i traže promenu lica, zato što u selfiju mogu da fotošopiraju lice zumiranjem i smanjivanjem drugih stvari, što je dovelo do povećanja plastičnih operacija i korekcija od momenta nastanka selfija.

On je dodao da su neki zahtevi za plastičnu hirurgiju posledica slika poznatih ličnosti, a neke žene zahtevaju da u operaciji dobiju isti oblik lica kao kod javnih ličnosti, ističući da su slike poznatih ličnosti podložne "fotošopu i šminki".

Saudijski doktor potvrdio je da su se plastične operacije povećale u Kraljevini zbog društvenih mreža, piše Sputnik Arabic.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.