SATANISTIČKI BONI I KLAJD: Manuela i Danijel izboli na smrt mladića 66 puta, obožavali đavole, dejtovali na groblju, a EVO šta im je policija našla u stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:44

SATANISTIČKI BONI I KLAJD: Manuela i Danijel izboli na smrt mladića 66 puta, obožavali đavole, dejtovali na groblju, a EVO šta im je policija našla u stanu

Telo nesrećnog mladića nije bilo prepoznatljivo.

Dvoje ljudi iz Nemačke koji su tvrdili da obožavaju đavole, uhapšeni su još 2001. godine kada su pobegli sa mesta ubistva, a sumnjalo se da je u pitanju satanističko ubistvo. Telo 33-godišnjeg trgovca autodelovima identifikovanog kao Frenk H. pronađeno je u stanu para u gradu Viten, sa 66 rana od mačete i čekića.

- Žrtva više nije bila prepoznatljiva - rekao je policajac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Morali smo da uradimo DNK analizu da bismo otkrili njegov identitet.Telo je ležalo pored kovčega od crnog hrasta, modela ljudskih lobanja i prevrnutih krstova. Policija je pronašla i listu za ubistvo na kojoj su imenovani 15 poznanika para koje su, kako se navodi, planirali da ritualno ubiju. 

Par, po imenu Manuela B. (22) i Danijel R. (25), pronađeni su u blizini Jene, u istočnoj Nemačkoj u julu 2001. godine. Kako je tad pisao Gardijan, oni su nađeni dok su išli na medeni mesec, a putovali su u Transilvaniju u zamak grofa Drakule. Prijavljeno je da je žrtva, kolega Danijela R, pozvana na zabavu u stan para.

Istražitelj je rekao: - Zidovi su bili prekriveni crnim krpama, a u dnevnoj sobi je bio kovčeg. Na prozoru je bio ispisan slogan: 'Kad živi Satana'. Smatra se da je čovek ubijen 6. jula 2001. godine, na datum koji je navodno izabran zbog satanske simbolike broja šest.

Rečeno je da su se Danijel i Manuela upoznali preko Interneta, i imali su prvi sastanak na starom groblju Reklinghauzenu. Izabrali su takođe simboličan datum 6. jun za venčanje. Manuelini roditelji rekli su listu Bild da je njena ljubav prema satanizmu počela kada je imala 13 godina.

Jedan njen bivši dečko rekao je za Bild da ga je ona jednom ugrizla za vrat, vičući: "Hoću tvoju krv!" Danijelovi roditelji su rekli da je njegov kontakt sa sektom postao intenzivan u vreme njegovih završnih školskih ispita, a postao je zaista ozbiljan nakon što je upoznao Manuelu.

Prijatelji su rekli da je par praktikovao sado-mazohistički se**, ponavljao ekstremne desničarske slogane i da je bio opsednut krvlju.

Roditelji žrtve Frenka H. rekli su da njihov sin nije imao veze sa sektom.

- Bio je pun ljubavi, veran i osećajan.

 - Nedavno ga je ostavila devojka i razmišljao je da postane monah - dodali su tada za Gardijan. U medijima su ovaj par nazivali "satanistički Boni i Klajd". Vozili su Opel Vektru, za koju se navodi da je bila prekrivena petokrakim zvezdama, još jednim satanističkim simbolom.

Srbija Danas/Mondo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.