SAT VREMENA KASNIJE ČULA ZA PUCNJAVU U ŠKOLI Majka ubice sa Vračara kobnog jutra primetila jednu čudnu stvar kod svog sina: Rekao joj da ne brine…

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 11:34

SAT VREMENA KASNIJE ČULA ZA PUCNJAVU U ŠKOLI Majka ubice sa Vračara kobnog jutra primetila jednu čudnu stvar kod svog sina: "Rekao joj da ne brine…"

Majka dečaka-ubice iz "Ribnikara" otkrila kako se ponašao njen sin na dan masakra.

Majka dečaka koji je ubio devetoro vršnjaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" saslušana je u sredu u policiji i tom prilikom je detaljno pričala svoju verziju priče o detinjstvu svog sina, njegovom zdravlju, odnosu sa vršnjacima, porodičnim odnosima.

Kako se saznaje, majka je ispričala da je kobnog 3. maja ustala prva kako bi napravila doručak za dečaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i njegovu sestru. Njen muž je otišao na posao, posle čega je probudila decu. Tvrdi da čak ni tada nije primetila nešto čudno u ponašanju sina, osim što je tokom doručka i spremanja bio usporen.

- Dečak je majci navodno rekao da ne brine, jer nastavnica ume da zakasni. Majka tvrdi da je zatim otišla da odveze ćerku u školu, a dečak je ostao kod kuće i sam se spremao - navodi se.

Sat vremena kasnije majka je čula za pucnjavu u školi. Policajcima je ispričala da je mislila da joj je sin ranjen u pucnjavi, te je odmah otišla do škole, gde je saznala istinu.

- Majka kaže da je bila izbezumljena, da joj je i dalje teško da poveruje da je njen sin to uradio i uporno tvrdi da ništa nije ukazivalo da je ovako nešto moglo da se dogodi. Istakla je da i sama vapi za objašnjenjem i odgovorima.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta Amerikanci rade sa školama u kojima se dogode masakri?

Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2023

Nakon masakra u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru 3. maja, kada je učenik K. K. ubio devetoro dece i radnika obezbeđenja, javile su se brojne nedoumice: šta raditi sa školom, da li je srušiti, rekonstruisati, nastaviti sa nastavom ili proglasiti kraj školske godine?. U Americi,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.