SASULI KIŠU METAKA U NJEGA, TETURAO SE RANJEN 100 METARA: Detalji pucnjave na advokata na Novom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 19:15

SASULI KIŠU METAKA U NJEGA, TETURAO SE RANJEN 100 METARA: Detalji pucnjave na advokata na Novom Beogradu

On je upucan u nogu na Novom Beogradu

Na advokata Arsenija Stefanovića (33) ispaljeno je više metaka na parkingu i tom je prilikom upucan u nogu na Novom Beogradu, a izrešetan je i njegov auto. Teturao se ranjen 100 metara, dok nije stigla Hitna pomoć.

Podsetimo, pre samo deset dana je u Resavskoj ulici u Beogradu ranjen Stefan Š. (28), telohranitelj advokata Marka Vujoševića.

Advokat je tom prilikom kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

Advokat je tom prilikom kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.