SASLUŠANjE ZA UDES U ZEMUNU: Izjasnio se okrivljeni za smrt studenta iz Novog Pazara

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASLUŠANjE ZA UDES U ZEMUNU: Izjasnio se okrivljeni za smrt studenta iz Novog Pazara

Istražni organi i dalje rade na rasvetljavanju ovog nesrećnog događaja, a utvrdiće se da li je do nesreće došlo zbog neiskustava vozača, prebrze vožnje ili nekog drugog faktora.

U Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu počelo je saslušanje Ivana M. (19) koji je osumnjičen da je 4. marta u Zemunu bio odgovoran za saobraćajnu nesreću u kojoj je na pešačkom prelazu stradao Ernad B. (19), student iz Novog Pazara.

Nakon saobraćajne nesreće Ernad je još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << davao znake života i prevezen je hitno u bolnicu. Međutim, dva dana kasnije, od zadobijenih povreda on je preminuo.

Policija je obavila uviđaj na licu mestu i tom prilikom rađen je alko-test Ivanu M. koji je pokazao da on nije bio u alkoholisanom stanju kad se udes desio.

Istražni organi i dalje rade na rasvetljavanju ovog nemilog događaja, a utvrdiće se da li je do nesreće došlo zbog neiskustava vozača, prebrze vožnje ili nekog drugog faktora.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.