SASLUŠANI SVEDOCI U SLUČAJU NESREĆE NA NAPLATNOJ RAMPI DOLJEVAC: Nastavak glavnog pretresa optuženom Stanojeviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 13:21

SASLUŠANI SVEDOCI U SLUČAJU NESREĆE NA NAPLATNOJ RAMPI DOLJEVAC: Nastavak glavnog pretresa optuženom Stanojeviću

Nastavak glavnog pretresa pred Osnovnim sudom u Nišu za nesreću na naplatnoj rampi Doljevac

Danas se pred Osnovnim sudom u Nišu nastavlja se glavni pretres Dejanu Stanojeviću (37) optuženom da je izazvao nesreću kod naplatne rampe Doljevac u kojoj je život izgubila Stanika Gligorijević, a tri osobe povređene.

Dva policajca koja je trebalo da budu ispitana u svojatvu svedoka, a koji su prethodni put zbog izostanka novčano kažnjeni, pa su naknadno to pravdali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koronom, pojavili su se sat vremena nakon početka suđenja.

- Toga dana bio sam u patroli sa kolegom. Kada su nam javili da je došlo do nesreće otišli smo na lice mesta. Zatekli smo tri vozila koja su učestvovala u nezgodi. U prvom koje je bilo najdalje, nije bilo nikog. U drugom sam video lice koje je stradalo, kao i vozača i suvozača. U trećem je bilo lice koje je bilo povređeno. Nalazilo se između sedišta. Čovek koji je stajao i telefonirao na 15-ak metara od tog vozila reklo je da je on vozač  -rekao je svedok Nikola Mitić.

Mitić je pred sudom identifikovao optuženog Dejana Stanojevića kao čoveka koji mu se toga dana predstavio kao vozač auta u kojem je povređen Zoran Babić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.