Izvor: Blic, 20.Apr.2021, 13:45

"VIDEO SAM MUŠKARCA KAKO LEŽI U KOLIMA, NISAM ZNAO DA JE TO ZORAN BABIĆ" Policajac pred sudom prepoznao Babićevog vozača: "Rekao mi je da je on vozio prvi automobil"

Policajac Nikola Mitić prepoznao je danas pred sudom Dejana Stanojevića (36), vozača bivšeg direktora preduzeća "Koridori Srbije" Zorana Babića, kao osobu koja se predstavila kao vozača automobila koji je izazvao sudar na naplatnoj rampi Doljevac 31. januara 2019. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BURNO NA SUĐENJU BABIĆEVOM VOZAČU Policajac prijavio oštećene da su ga vređali, Prelević prigovorio svedočenju policajaca

Izvor: Blic, 20.Apr.2021

Policajac Nikola Mitić, koji je svedočio danas na suđenju Dejanu Stanojeviću (36), vozaču bivšeg direktora preduzeća "Koridori Srbije" Zoranu Babiću za težak udes na naplatnij rampi Doljevac, obavestio je sud na završetku današnjeg ročišta da je pozvao policiju kako bi sačinili službenu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.