SASLUŠAN BEOGRAĐANIN koji je terao devojku da ZAJEDNO SKOČE sa devetog sprata: Evo šta je rekao u Tužilaštvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 18:52

SASLUŠAN BEOGRAĐANIN koji je terao devojku da ZAJEDNO SKOČE sa devetog sprata: Evo šta je rekao u Tužilaštvu

Osumnjičeni je već poznat policiji zbog ranijih osuđivanja.

Muškarac (30) koji je u Beogradu izvukao devojku na terasu i terao je da zajedno skoče sa 9. sprata, saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

On je saslušan povodom okolnosti izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika.

- Osumnjičeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je u pitanju lice koje je ranije osuđivano, kao i da postoje okolnosti da ce boravkom na slobodi ometati tok krivičnog postupka, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Treći osnovni sud u Beogradu je okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana - navode u Tužilaštvu.

Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom (28) i svedokom (23), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno.

Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Uhapšeni je sa terase 9 sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili manijaka, a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.