Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:43

HOROR NA NOVOM BEOGRADU! Dečak na tronitetu udaren na pešačkom: Zadobio prelom lobanje i KONTUZIJU mozga

Na Novom Beogradu je upravljajući vozilom na obeleženom pešačkom prelazu udario i na kolovoz oborio maloletnog oštećenog koji je prelazio ulicu na dečjem trotinetu.

Muškarac je saslušan juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je zbog krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Na Novom Beogradu je upravljajući vozilom na obeleženom pešačkom prelazu udario i na kolovoz oborio maloletnog oštećenog koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelazio ulicu na dečjem trotinetu.

Oštećeni je zadobio teške telesne povrede opasne po život u vidu kontuzije mozga i preloma lobanje, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.