SARAJLIJE TRAŽE BETMENA DA IH BRANI

Izvor: Kurir, 26.Jan.2011, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARAJLIJE TRAŽE BETMENA DA IH BRANI

SARAJEVO - Traži se Betmen koji će zaštititi građane Sarajeva. Naime, zbog sve učestalijih razbojništava, pucnjave, bombaških napada i ubistava građani Sarajeva se osećaju nesigurno u svom gradu.

SARAJEVO - Traži se Betmen koji će zaštititi građane Sarajeva.

Naime, zbog sve učestalijih razbojništava, pucnjave, bombaških napada i ubistava građani Sarajeva se osećaju nesigurno u svom gradu. Nadležne vlasti očito nisu u mogućnosti da se sami izbore sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kriminalcima, pa su Sarajlije odlučile da angažuju superjunaka koji će ih zaštititi. Konkurs je raspisan - traži se Betmena sa iskustvom.

Ovaj oglas za posao objavljen je na bosanskohercegovačkom sajtu.

U raspisanom konkursu navode da traže Betmena koji ima tri do pet godina iskustva u obavljanju sličnih poslova, da poseduje minimalno visoku stručnu spremu i poznaje borilačke veštine.

Kandidati moraju biti tačni i odgovorni, da dobro skrivaju svoj identitet, a potrebno im je i vlastito vozilo.

Posao Betmena, naravno, nije lagan, zato poslodavci, građani Sarajeva, nude Betmenu stalni radni odnos, redovnu platu, a Betmen će moći da zaposli brata ili rođaka, ukoliko imaju sposobnosti poput Robina.

Sve što se očekuje od Betmena jeste da pomaže građanima u nevolji, sprečava pljačke, oružane sukobe i ubistva, kontroliše sve opštine Kantona Sarajevo i redovno obilazi teren.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarajlije traže Betmena

Izvor: Radio 021, 26.Jan.2011

Sve učestalije pucnjave, ranjavanja i razbojništva navele su građane glavnog grada BiH na neobičan potez. Oni su dali oglas "Traži se Betmen".

Nastavak na Radio 021...

Konkurs za posao: Traži se Betmen!

Izvor: S media, 27.Jan.2011, 14:10

Ukoliko posedujete specijalne veštine i vozite Betmobil možete da se prijavite na konkurs za Betmena...Građani Sarajeva rešili su da se obračunaju sa kriminalom i zato zapošljavaju Betmena.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.