SAOBRAĆAJKA NA VIDIKOVCU: U sudaru autobusa i kombija 11 povređenih!

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJKA NA VIDIKOVCU: U sudaru autobusa i kombija 11 povređenih!

U sudaru autobusa i kombija u beogradskom naselju Vidikovac 11 osoba osoba je lakše povređeno, utvrđeno je u Urgentnom centru gde su lekari pregledali povređene.
evet lakše povređenih osobe su kolima hitne pomoći prevezene u Urgentni centra, gde su još dve osobe zatražile pomoć zbog takođe lakših povreda zadobijenih u tom sudaru.

Portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić rekla je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je 11 osoba pregledano u tom centru i da su svi zadobili lakše povrede.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je navela da je obaveštenje o sudaru, na uglu ulica Patrijarha Janikija i Vidikovački venac dobijeno u 14 sati i 19 minuta.

Macura je rekla Tanjugu i da je jednim kolima Hitne pomoći prevezeno pet osoba a drugim njih četiri a da su lekari na licu mesta konstatovali lake telesne povrede.

PROČITAJTE JOŠ:
RACIJA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA: Petorica uhapšena sa pištoljima!
TRAGIČAN KRAJ: Telo nestale starlete pronađeno u slupanom "golfu"!
Ispovest golišave profesorke iz Vranja: Nisam znala da...
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.