SAMOUBISTVO PRIJATELJA KLINTONOVIH SVE SUMNJIVIJE: Epstajnu pre samoubistva bio ukinut dodatni nadzor

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAMOUBISTVO" PRIJATELJA KLINTONOVIH SVE SUMNJIVIJE: Epstajnu pre samoubistva bio ukinut dodatni nadzor

U optužnici koja je teretila Epstajna navedeno je da je namamio na desetine maloletnica u svoje luksuzne kuće i da im je plaćao za seksualne usluge

Američkom milijarderu Džefriju Epstajnu (66), koji je bio u pritvoru pod optužbama za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje, bio je ukinut nadzor protiv samoubistva pre nego što je jutros oduzeo sebi život u federalnom zatvoru u Njujorku, prenosi AP, pozivajući se izvor upoznat sa dešavanjima koji je želeo da ostane anoniman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U prvom trenutku nije bilo jasno da li je Epstajn bio isključen iz programa nadzora protiv samoubistva u zatvoru Metropoliten na Menhetnu.

Pre dve nedelje 66-godišnjak je pronađen povređen na podu svoje ćelije, sa povredama vrata, a sumnjalo se da je pokušao da izvrši samoubistvo. Kao rezultat toga, Epstajn je bio pod dodatnim nadzorom.

Epstajn, koji je bio registrovani seksualni napasnik, nalazio se u zatvoru nakon što je uhapšen 6. jula. On se izjasnio da nije kriv za optužbe.

.

Sredinom jula sud je odlučio da će on ostati u pritvoru do kraja suđenja.

Sudija je odbio Epstajnov zahtev da bude u kućnom pritvoru u svojoj vili u Njujorku, čija se vrednost procenjuje na 77 miliona dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.