SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM! Cela SRBIJA je ZGROŽENA proizvodom koji se pojavio u PRODAJI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM! Cela SRBIJA je ZGROŽENA proizvodom koji se pojavio u PRODAJI! (FOTO)

Neverovatno je da se ovo dogodilo

Na jednom Tviter profilu pojavila se fotografija na kojoj je prikazana deklaracija neodređenog proizvoda sa izuzetno zanimljivim natpisom.

Na deklaraciji je ispisano da sastav ovog proizvoda obuhvata belančevine životinjskog (goveđeg) porekla, vodu, mineralne materije, a proizvod je ni manje ni više, namenjen za ljude posebnog porekla.

Naime, na slici piše: "Želatin bezbedan za ishranu ljudi goveđeg porekla". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Људи говеђег порекла pic.twitter.com/JoBVQGbNwT

— Parazit1234 (@parazitsrpski) October 11, 2018

Izgleda da je proizvođač pronašao neku posebnu vrstu čoveka koja je nama još uvek nepoznata.

Takođe, na slici se može videti i uputstvo kako ispravno koristiti proizvod, a najbolji način je da sadržaj kesice izmešate sa 5 kašika hladne vode, a šta mešate, verovatno nikada zasigurno nećete znati.

Možda neke materije te posebne vrste čoveka. Ili govečeta. Ili možda od svega toga pomalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.