SAMO PAR SATI PRE TRAGEDIJE SE OGLASIO NA MREŽAMA Ovo je poslednja objava pomoćnika ministra pre pogibije: Naši mali jednoga dana... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 14:21

SAMO PAR SATI PRE TRAGEDIJE SE OGLASIO NA MREŽAMA Ovo je poslednja objava pomoćnika ministra pre pogibije: "Naši mali jednoga dana..." (FOTO)

Na svojim društvenim mrežama stalno je objavljivao slike iz privatnog života na kojima se vidi da je bio veoma privržen svojoj porodici, pogotovu deci

Miloš Kovačević (31)  vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, tragično je izgubio život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila kod Požarevca, a samo par sati pre tragedije oglasio se na društvenim mrežama.

Naime, on je na svom Facebook profilu podelio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fotografiju sa događaja na kojem je bio pre samo par dana.

- Pozdravio sam našu decu iz dijaspore koja su ovih dana u poseti Otadžbini u organizaciji Udruženja veterana "Sokolovi". Naši mali jednog dana postaće veliki sokolovi koji će slavno leteti sa imenom Srbije u svojim grudima - napisao je tragično preminuli.

Inače, na svojim društvenim mrežama stalno je objavljivao slike iz privatnog života na kojima se vidi da je bio veoma privržen svojoj porodici, pogotovu deci.

Podsetimo, Miloš Kovačević (31), vršilac dužnosti pomoćnika ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Požarevca zajedno sa vozačem automobila, saznaje Telegraf.rs.

Do nesreće je došlo noćas oko 1.30 sati u mestu Ljubičevo kod Požarevca, u kojoj su učestvovali automobil marke "pežo 508" i teretno motorno vozilo "man".

Pored Kovačevića, koji se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, poginuo je i vozač autombila D. B.

Uviđaj je izvršio tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.