SAMO GA ONA INTERESUJE: Dečak-ubica na Dan žena šokirao sve u ustanovi u kojoj je smešten! Evo šta je tražio od zaposlenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 11:45

SAMO GA ONA INTERESUJE: Dečak-ubica na Dan žena šokirao sve u ustanovi u kojoj je smešten! Evo šta je tražio od zaposlenih

Zaposleni ostali u šoku.

Dečak-ubica, koji je 3. maja izvršio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, ni nakon deset meseci ne prestaje da misli o svojoj sestri.

Kako nezvanično saznaje Republika, on je čak poželeo da joj kupi poklon za 8. mart!

- Iako svakodnevno pokazuje hladnokrvnost i nezainteresovanost za zločinom koji je sam počinio, on se ipak ponekad pita gde je i šta radi njegova mlađa sestra. Osim toga, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čak tražio od zaposlenih da mu dozvole da svojoj sestri na adresu pošalje cveće i bombonjeru za dan žena - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Kako dodaje, to nije sve što je želeo da joj priredi na ovaj datum.

- On je odlučio da napravi i čestitku, u kojoj je napisao da je nije zaboravio i da misli na nju.

Kako je već ranije pisano, maloltni ubica je jednom prilikom, na psihološko pitanje šta mu fali iz spoljnog sveta dao odgovor: "Ujak, pas i sestra". 

-  Bez premišljanja je rekao da je osoba koja mu nedostaje brat njegove majke, odnosno ujak, a onda je dodao i psa kućnog ljubimca, pa na kraju je rekao i sestricu. Majku i oca nije ni spomenuo. On ni u drugim delovima iskaza nije pokazao da žali što je roditeljima uništio život. Debelo tu nešto nije štimalo - rekao je dobro obavešteni izvor Republike.

Da podsetimo, dečak-ubica je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je od posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i smrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.