SAMIR NASRI STIŽE U MANČESTER SITI

Izvor: Kurir, 06.Jul.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMIR NASRI STIŽE U MANČESTER SITI

BEOGRAD – Engleski mediji prenose da je uprava Mančester sitija dogovorila transfer Samira Nasrija iz Arsenala koji će „građane“ koštati 19 miliona funti.

BEOGRAD – Engleski mediji prenose da je uprava Mančester sitija dogovorila transfer Samira Nasrija iz Arsenala koji će „građane“ koštati oko 20 miliona funti.

Kako tvrdi Dejli mejl, Siti je u trci za dovođenjem francuskog reprezentativca pretekao gradskog rivala, dok San prenosi da će nedeljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << plata Nasrija iznositi 150 hiljada funti.

Nasri je u Arsenal stigao 2008. godine iz Marseja, a na kraju prošle sezone odbio je da produži ugovor koji mu ističe za godinu dana. Siti je pre neki dan već pazario kod Arsena Vengera nakon što je za sedam miliona funti doveo Gaela Klišija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanci se odriču automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2011

LONDON -..Zbog skupog benzina Britanci sve češće menjaju svoje ustaljene navike, što potvrđuje činjenica da se u poslednjih 12 meseci 1,3 miliona žitelja ove ostrvske zemlje potpuno odreklo ličnog četvorotočkaša, dok je njih 16,5 miliona vožnju svelo na minimum, piše "Telegraf, pozivajući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.