SAMI SEBI PRIPREMILI KOVČEGE I NOVAC ZA SAHRANU! Jezivi detalji kolektivnog SAMOUBISTVA u Prijedoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 14:44

SAMI SEBI PRIPREMILI KOVČEGE I NOVAC ZA SAHRANU! Jezivi detalji kolektivnog SAMOUBISTVA u Prijedoru

Nesrećna porodica kovčege ostavila na svom imanju

Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Dobrljinu kod Prijedora bilo je isplanirano do najsitnijih detalja, a porodica je nekoliko dana pre tragedije naručila tri kovčega za sahranu, koji su pronađeni na njihovom imanju, potvrđeno je za ATV.

Kao što je ATV pisao majka, njena kćerka i sin zajednički su odlučili da prekinu svoje živote, tako što je sin ubio majku i sestru, a potom sebi oduzeo život. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Na taj očajnički korak porodica se odlučila jer nisu mogli da se nose sa tugom i bolom nakon tragedije koja je ovu porodicu zadesila u maju kada je od leukemije preminula 34-godišnja kćerka.

Izvor blizak istrazi otkriva da je osim kovčega porodica napravila sve pripreme za svoju sahranu, a iza sebe su ostavili čak sedam pisama. U jednom su objasnili razloge zbog koji su se odlučili na ovaj očajnički potez, dok su ostala pisma bila namenjena njima bliskim ljudima.

- U pismima su naveli ko će ih i gde sahraniti... Uz pisma su ostavili bankovne kartice, te napisali pin kodove kako bi se mogao podići novac za troškove sahrane - otkriva izvor blizak istrazi.

(Srbija Danas/ATV)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.