SAHRANJENE ŽRTVE MASAKRA U KNJAŽEVCU: Tužnu povorku obezbeđivala policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANJENE ŽRTVE MASAKRA U KNJAŽEVCU: Tužnu povorku obezbeđivala policija

Iz kuce Asanovića odjekivali jauci i plač

Rodbina i prijatelji ispratili su na večni pocinak Jastreba Asanovića (38) i njegovog sina Ivana Ronića (19) koje je u nedelju hicima iz automatske puške usmrtio Nenad Ronić (63) deda i tast ubijenih.

- Jaoj, kuku meni, šta i kako dalje - prolamao se plač.

Tužna povorka kretala se ka Istočnom groblju u Knjaževcu a put je obezbeđivala i policija.

Da podsetimo, očevici masakra su kazali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubica uleteo u dvorište svoje ćerke Monike pošto mu je neko rekao da je Monikin sin ubio njegovog unuka od sina Siniše.

Ronić je teško ranio i Ivanovu suprugu Romanu (20) i brata Benjamina (15). Monika je u trenutku ostala i bez supruga i sina.

Veću tragediju spasio je komšija Miloš Stefanović koji je ubici oteo pusku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAHRANjENE ŽRTVE DEDE MONSTRUMA, OČAJNA ĆERKA NARICALA: Šta ti je tata sve to trebalo, ubio si mi muža i sina na pravdi boga!

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019

Jastreb Asanović (38) i njegov sin Ivan Ronić (19) uz zvuke trube i pesmu "Ustaj Radoje", ispraćeni na večni počinak KNjAŽEVAC - Jastreb Asanović (38) i njegov sin Ivan Ronić (19), koje je u nedelju hicima iz automatske puške "zastava ak 70" ubio Nenad Ronić sahranjeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Rođaci ubijenog Jastreba i Ivana najavili KRVNU OSVETU: Nakon svirepog ubistva uslediće NOVO KRVOPROLIĆE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 06:29

Rođaci pokojnog Jastreba Asanovića (38) i njegovog pokojnog sina Ivana Ronića (19), koje je 14. jula hicima iz automatske puške ubio Nenad Ronić (63), otac Jastrebove supruge i Ivanove majke, najavili su krvavu osvetu...Kako pričaju meštani knjaževačkog naselja u kome su živeli ubijeni, ali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.