SAHRANjENE ŽRTVE DEDE MONSTRUMA, OČAJNA ĆERKA NARICALA: Šta ti je tata sve to trebalo, ubio si mi muža i sina na pravdi boga!

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANjENE ŽRTVE DEDE MONSTRUMA, OČAJNA ĆERKA NARICALA: Šta ti je tata sve to trebalo, ubio si mi muža i sina na pravdi boga!

Jastreb Asanović (38) i njegov sin Ivan Ronić (19) uz zvuke trube i pesmu "Ustaj Radoje", ispraćeni na večni počinak KNjAŽEVAC - Jastreb Asanović (38) i njegov sin Ivan Ronić (19), koje je u nedelju hicima iz automatske puške "zastava ak 70" ubio Nenad Ronić sahranjeni su u sredu na Istočnom groblju u Knjaževcu. Od ranog jutra u kuću u kojoj je živeo pokojni Asanović i koju mu je tast zavio u crno, počeli su da pristižu prijatelji i rodbina. Odjekivali su vriska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kuka i lelek. Monika, Jastrebova supruga i Ivanova majka bila je neutešna. Naricala je nad odrom svog supruga i sina: "Kuku meni, od sad i doveka", plakala je Monika. "Šta ti je tata sve to trebalo. Ubio si mi muža i sina na pravdi boga". Podsetimo, Nenad Ronić je u nedelju došao u kuću svog zeta Jastreba, pitao ga je zašto je njegov sin Ivan Ronić pretukao njegovog unuka K. R. Čak je mislio jer je bio u pijanom stanju, i da je K. R. mrtav. Monika je pokušavala da ga ubedi da to nije istina i da su ga slagali, ali je njen otac otišao do svoje kuće, odakle se vratio sa automatskom puškom u rukama i otvorio paljbu. Na licu mesta ubio je Jastreba, dok je Ivanu zadao smrtonosne rane. Umirući, ovaj mladić je majci jedva uspeo da kaže: "Ja znam da sam gotov. Molim te čuvaj mi sina". PROČITAJTE JOŠ - NOVI DETALjI MASAKRA U KNjAŽEVCU: Posle svađe, osumnjičeni uzeo pušku i počeo da puca - ubio zeta i unuka, dvoje ranio! Nenad Ronić je potom pucao u Ivanovu suprugu Romanu Asanović (19) i svog mlađeg unuka Benjamina Ronića (15) i naneo im teške telesne povrede. Oni su zbrinuti u Kliničko-bolničkom centru u Nišu i van su životne opasnosti. Porodica je čekala da Jastrebov otac dođe iz Nemačke gde je na privremenom radu kako bi ih sahranili. Tužna je povorka, uz zvuke trube i pesmu "Ustaj Radoje", ispraćeni na večni počinak.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.