SAHRANJEN MLADIĆ KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO U NOVOM SADU: Jezivo pusto, niko od rodbine na pokopu, samo jedan stariji čovek! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 12:43

SAHRANJEN MLADIĆ KOJI JE IZVRŠIO SAMOUBISTVO U NOVOM SADU: Jezivo pusto, niko od rodbine na pokopu, samo jedan stariji čovek! (FOTO/VIDEO)

Mladić koji je ubio decu i izvršio samoubistvo u Novom Sadu sahranjen je na Novom groblju u Beogradu

Muškarac (25) koji je pre sedam dana sa suprugom (23), kako se sumnja, ubio svoju decu, a potom zajedno s njom skočio sa novosadskog solitera, danas je sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, na sahrani nije bio niko od rodbine osim jednog starijeg čoveka, za kog radnici JKP-a tvrde da mu je deda.

Mladić je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sestru, a roditelji nisu došli na sahranu jer su, kako saznajemo u šoku. na groblju nije bilo ni sveštenika niti hrišćanskog obeležja - krsta. nema ni umrlice. Mladić je sahranjen u braon kovčegu.

Radnik iz pogrebnog je rekao da je jedini stariji čovek na sahrani zapravo deda stradalog mladića, dok su roditelji stradalog bolesni i na lekovima, kao i da ih je bilo sramota da dođu.

Podsetimo, žena i njena dva sina sahranjena su pre tri dana u Bačkom Petrovcu, odakle je ona rodom, a na večni počinak ispratili su ih njena porodica i prijatelji sa kojima nije bila u dobrim odnosima od svoje udaje, tačnije od 2020. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.