MISTERIOZNI STARAC SE POJAVIO NA SAHRANI MLADIĆA KOJI JE UBIO DECU PA SA ŽENOM SKOČIO SA SOLITERA: Otkrio gde mu je porodica i ZAŠTO nisu došli na sahranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 13:14

MISTERIOZNI STARAC SE POJAVIO NA SAHRANI MLADIĆA KOJI JE UBIO DECU PA SA ŽENOM SKOČIO SA SOLITERA: Otkrio gde mu je porodica i ZAŠTO nisu došli na sahranu

Radnici JKP-a za njega tvrde da je deda mladića, što on nije potvrdio.

Danas je na Novom groblju u Beogradu sahranjen mladić koji je otrovao decu, a onda zajedno sa ženom izvršio samoubistvo. 

Na sahrani se nisu pojavili roditelji samoubice i praktično niko osim jednog starijeg čoveka.

Radnici JKP-a za njega tvrde da je deda mladića, ali on to nije potvrdio novinarima, govoreći da je samo porodični prijatelj. 

Na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto niko nije došao na sahranu odgovorio je:

- Tuguju, ne mogu da stoje na nogama, samo sam ja došao. Oni ljudi su imali dvoje dece, mladića i njegovu sestru, i sad su njega izgubili. Šta da se radi, velika greota.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.