SABLASNI PRIZORI ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE UBIJENA NOA: Policija iznela pune kese dokaza, scene lede krv u žilama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 20:23

SABLASNI PRIZORI ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE UBIJENA NOA: Policija iznela pune kese dokaza, scene lede krv u žilama (FOTO)

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, policija je upravo odnela kese sa dokazima iz stana u kom je ubijena Noa Milivojev (18). 

Kako se može videti na fotografijama sa lica mesta, policija veliku količinu dokaza pakuje u papirne kese i smešta u policijski automobil.

Ispred zgrade je ubrzo stigao i kombi pogrebnog preduzeća koji je preuzeo i odvezao telo nesrećne devojke.

Podsetimo, muškarac (33) je uhapšen danas zbog sumnje da je usmrtio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nou Milivojev (18) iz Kovilja. On je priznao da je počinio ubistvo transrodne osobe. Žrtvu je iskasapio do neprepoznatljivosti.

Kako pišu mediji, njeno telo nađeno je isečeno na komade i spakovano u kutije.

Ispred zgrade u kojoj je počinjen zločin, naš reporter zatekao je uplakanu komšinicu koja je za naš portal kratko rekla: "Kako ja sad da živim ovde".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su muškarca (33) u čijem stanu u Beogradu su danas pronađeni delovi ljudskog tela, saopštio je MUP.

Sumnja se da je on ubio i nakon toga raskomadao telo žrtve, čije delove je policija pronašla prilkom pretresa stana.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao način osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.