POLICIJA PRE UBISTVA NOE DOLAZILA U STAN STRAVE: Komšije otkrile šta je prethodilo svirepom zločinu u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 18:18

POLICIJA PRE UBISTVA NOE DOLAZILA U STAN STRAVE: Komšije otkrile šta je prethodilo svirepom zločinu u Beogradu

Policija je svojevremeno tokom istrage njenog nestanka ispitivala jednog mladića u vezi sa slučajem, koji je nezvanično danas priznao zločin

Noa Milivojev (18) koja je nestala 17. juna u Beogradu, pronađena je mrtva u jednom stanu u centru grada, a kako se navodi, učinilac ovog jezivog zločina ju je iskasapio i delove njenog tela spakovao po kantama i kesama.

Policija je svojevremeno tokom istrage njenog nestanka ispitivala jednog mladića u vezi sa slučajem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako se nezvanično saznaje, isti momak je danas u policiji priznao zločin.

Komšinica je za portal Srbija Danas rekla da su nesrećnu devojku viđali u poslednjih par meseci često u toj zgradi i da su se ona i momak non stop svađali.

Malo pre njenog nestanka je dolazila policija zbog njihove svađe, kaže jedna komšinica i dodaje:

- Ona je urlala po zgradi da će da ide po stanovima, da razbija stanove, ako on njoj ne vrati lične stvari i on je nešto nakon toga iznosio neke ženske stvari iz stana, gde je nosio-ne znam - rekla je ona.

 Na terenu su i pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP).

Podsetimo, Noa je transrodna ličnost, poznata tiktokerka, a nešto pre nestanka čula se sa majkom telefonom i rekla da ide kod dečka.

U datom trenutku, porodica je njen nestanak prijavila policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.