ŠABAN ŠAULIĆ: Plakao sam i pevao na bini dok su mi sahranjivali oca!

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠABAN ŠAULIĆ: Plakao sam i pevao na bini dok su mi sahranjivali oca!

Stajao sam na bini i nisam znao šta radim koliko mi je bilo teško. Pevao sam dok se u meni svakim stihom sve rušilo, rekao je pevač

Da bi postao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić morao je da pređe trnovit put. Otkrio je da je oduvek želeo da bude fudbaler, dok mu je muzika bila usputni hobi.

Šaulić je ispkreno otkrio da sebi neće nikada oprosititi prvi put otvara bolnu temu i priča kako ni danas ne može sebi da oprosti što oca nije sahranio zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << turneje u Australiji, dok je isto tako zbog posla propustio sahranu omiljenog strica.

"Desilo se iznenada da mi je otac umro, dok sam bio na turneji u Australiji, a tek sam otpevao dva manja grada. U to vreme se išlo zbog Melburna i Sidneja, i nema povratka dok se ta dva velika koncerta ne održe. Tada je sa mnom bio sportski komentator Marko Marković, koji mi je i preneo tu strašnu vest, kao i činjenicu da mi nema nazad. I danas sebi ne mogu da oprostim što oca nisam sahranio i nisam bio tu na njegovom poslednjem oproštaju. Dana kada je sahranjen, pevao sam i plakao u isto vreme, stajao sam na bini i nisam znao šta radim koliko mi je bilo teško. Pevao sam dok se u meni svakim stihom sve rušilo", rekao je Šaban Šaulić.

Folker je otkrio i uz koju pesmu mu uvek zadrhti glas.

"Najveće bakšiša sam dobijao pa svadbama u Italiji i Francuskoj dok pevam svoje autobiografske pesme "Lepi dani mog detinjstva, "S namerom dođoh u veliki grad", "Dva galeba bela", ali su ipak moj najveći bol prepoznali u pesmi "Ilda i Ahmet", u kojoj se pominju moja pokojna majka i brat. Svaki put, dok je pevam, srce mi se stegne, a bol probada dok ne krenu suze. Retko kada sam uspevao da otpevam do kraja, a da mi glas ne zadrhti. Gosti su videli moju muku, moju tugu i dobro me nagrađivali.

(Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠABAN ŠAULIĆ: Pevao sam i plakao na bini dok su mi oca sahranjivali!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Apr.2014

- Sportski komentator Marko Marković koji je tada bio sa mnom saopštio mi je vesti o smrti oca, kao i činjenicu da mi iz ove situacije nema nazad. Stajao sam na bini i nisam znao šta da radim koliko mi je bilo teško - kaže popularni pevač

Nastavak na Telegraf.rs...

ŠABAN ŠAULIĆ: Pevao sam i plakao onog dana kada mi je otac sahranjivan

Izvor: Kurir, 15.Apr.2014

I danas sebi ne mogu da oprostim što oca nisam sahranio i nisam bio tu na njegovom poslednjem oproštaju, rekao je Šaban..Da bi postao kralj narodne muzike, Šaban Šaulić morao je da pređe trnovit put, a u eksluzivnoj ispovesti otkriva da je oduvek želeo da bude fudbaler, dok mu je muzika bila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.