ŠABAČKI RESTORAN LEGLO PROSTITUCIJE: Protiv Madam Stele i njenih saradnika podignuta optužnica, devojke imale po pet mušterija za noć

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 07:14

ŠABAČKI RESTORAN LEGLO PROSTITUCIJE: Protiv Madam Stele i njenih saradnika podignuta optužnica, devojke imale po pet mušterija za noć

U noći kada je policija upala u motel Madam Stele, na delu su uhvaćene četiri devojke i tri muškarca, korisnici seksualnih usluga.

Više javno tužilaštvo iz Šapca podiglo je optužnicu protiv E. G., poznate kao Madam Stela, njenog supruga V. G. i konobara N. O., koji se terete da su u poznatoj šabačkoj kafani biznismenima i uglednim Šapčanima, kao i njihovim poslovnim partnerima podvodili devojke!

Policija je krajem novembra uhapsila Madam Stelu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenog supruga i konobara, koji im je bio najbliži saradnik. Naime, sumnja se da su oni u njihovoj kafani držali nekoliko devojaka s juga Srbije koje su terali da se prostituišu za njihov račun.

- Optužnica je podneta sudu i trenutno je u fazi potvrđivanja. Madam Stela, kao i njeni saučesnici terete se za trgovinu ljudima. Inače, suprug i konobar su pre nekog vremena pušteni iz pritvora, dok je E. G. zadržana - navodi izvor.

Tokom istrage su u tužilaštvu svedočile i devojke koje su pronađene u kafani u Majuru.

- Rekle su da su znale šta rade, ali da od Stele nisu dobijale novac za seksualne usluge koje su pružale bogatim Šapčanima koji su sa prijateljima dolazili u ovaj lokal. One su navele da je Stela brinula o njima, obezbeđivala im frizera, kozmetičara i lepu odeću. Rekle su da je ona bila upoznata sa njihovom teškom materijalnom situacijom, ali i da su se nadale da će zaraditi neki novac kako bi pomogle porodicama - objasnio je izvor iz istrage.

Prema podacima iz istrage, Stela je bila organizator "biznisa" u koji su bili uključeni njen suprug i konobar.

- Ona je pre 20 godina došla iz Rumunije, udala se za V. G. i dobila dve ćerke, koje su malo mlađe od oštećenih devojaka. Kafana u kojoj se prostitucija odigravala u porodičnom je vlasništvu već decenijama. Stela je od lokalne kafane napravila poznati lokal. Očigledno je ona osmislila posao, pa je devojke podvodila za nemale iznose. U lokal su klijenti dolazili kada se pozatvaraju sve gradske kafane - priča sagovornik.

Uhvaćene četiri devojke

U noći kada je policija upala u motel Madam Stele, na delu su uhvaćene četiri devojke i tri muškarca, korisnici seksualnih usluga.

- Tokom pretresa je iz lokala uzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara - rekao je tada izvor.

Kako kaže, obrazac je bio da se u restoranu ruča, a da se onda poslovni saradnici i prijatelji "počaste" devojkama.

- Devojke su imale po pet ili šest klijenata za noć i baš zbog toga su ih Stela i saradnici "održavali". Morale su da izgledaju kao da im je mušterija prva te večeri. Klijenti bi se uglavnom zadržavali oko sat vremena - navodi izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv MADAM STELE iz Šapca: Devojkama plaćala frizera, kozmetičara i lepu odeću, imale I PO ŠEST MUŠTERIJA ZA NOĆ

Izvor: Blic, 30.Apr.2021

Više javno tužilaštvo iz Šapca podiglo je optužnicu protiv E. G, poznate kao Madam Stela, njenog supruga V. G. i konobara N. O, koji se terete da su u poznatoj šabačkoj kafani biznismenima i uglednim Šapčanima, kao i njihovim poslovnim partnerima podvodili devojke!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.