ŠA: Vozač teško povređen u sudaru

Izvor: B92, 12.Mar.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠA: Vozač teško povređen u sudaru

Šabac -- U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ulici cara Dušana u Majuru, kod Šapca, jedna osoba zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Nesreća se dogodila u nedelju, 11. marta u 10 časova, kada se vozač putničkog vozila, "fijat stilo", šabačkih registarskih oznaka nije zaustavio kod znaka stop, na pružnom prelazu, bez branika ili polubranika, već je nastavio kretanje, ne ustupajuću prvenstvo prolaza teretnom vozu koje je saobraćalo na liniji Šabac - Zvornik, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.

Vozač putničkog vozila "fijat stilo" D. M. (57) je zbog teških povreda zbrinut u šabačkoj bolnici, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.