U saobraćajnoj nesreći poginula devojka

Izvor: Blic, 12.Mar.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći poginula devojka

ZAJEČAR - Jedna devojka je poginula, a još jedna osoba povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja - Aleksinac, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru.

Nesreća se dogodila juče u blizini skretanja za selo Trubarevac, a život je izgubila S.J (19), dok je vozač S.A. (20) povređen.

Sokobanjska policija utvrdila je da je vozač bio pod dejstvom alkohola i odredila mu meru zadržavanja do 48 sati, navodi se u saopštenju Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uprave u Zaječaru.

Do nesreće je došlo kada je vozač, koji se kretao iz pravca Sokobanje ka Aleksincu, u dvostrukoj krivini izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na levu stranu i prevrnuo se.

Njegovo vozilo, "pežo 406” završilo je u jarku a devojka, koja je sedela na mestu suvozača, preminula je na licu mesta, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda u Zaječaru i zamenik Višeg javnog tužioca u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći poginula devojka

Izvor: S media, 12.Mar.2012

Jedna devojka je poginula, a još jedna osoba povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja - Aleksinac, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru...Požarevac: Jedna osoba poginula u udesu..Muškarac preminuo posle saobraćajne nesreće na Zrenjaninskom putu..U saobraćajnoj nezgodi...

Nastavak na S media...

U saobraćajnoj nesreći poginula djevojka

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2012

ZAJEČAR - Jedna djevojka je poginula, a još jedna osoba povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja - Aleksinac, saopštila je danas Policijska uprava u Zaječaru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 12.Mar.2012

KRUŠEVAC - Kruševačka policija saopštila je danas da je Goran S. (28) iz Trstenika poginuo u selu Osaonica kada je automobil kojim je upravljao, sleteo sa puta i udario u betonski zid na obali reke Popina...Do nezgode je, prema policijskim navodima, došlo u noći 10. marta, na magistralnom putu...

Nastavak na Blic...

Devojka nastradala zbog pijane vožnje

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012

Jedna devojka (19) je poginula, a mladić (20) koji je vozio automobil povređen je u saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja - Aleksinac, saopštila je danas Policijska uprava Zaječar.

Nastavak na Vesti-online.com...

Jedna osoba poginula u blizini Leskovca

Izvor: JužneVesti.com, 12.Mar.2012

Kod sela Rudare, nedaleko od Leskovca, život je u saobraćajnoj nesreći izgubio G.S. (42), iz sela Nakrivnja, koji se kretao svojim vozilom marke “opel korsa”.

Nastavak na JužneVesti.com...

ĆERKA POLICAJCA STRADALA U UDESU

Izvor: Kurir, 13.Mar.2012, 09:17

Aleksandar S. (20), vozeći sa 2,05 promila alkohola u krvi, izazvao udes u kojem je poginula njegova devojka Jovana Stamenković (19)..ZAJEČAR - Tragedija!..Jovana Stamenković (19), ćerka policajca zaposlenog u PS Sokobanja, poginula je u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja-Aleksinac....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.