S niškog Aerodroma Konstantin Veliki od sutra ponovo lete avioni

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2020, 23:43

S niškog Aerodroma 'Konstantin Veliki' od sutra ponovo lete avioni

Putnički avio-prevoz s niškog Aerodroma "Konstantin Veliki" sutra će biti obnovljen dolaskom aviona kompanije "Viz er" iz Dortmunda.

Niški aeroddrom nije radio duže od dva meseca jer su svi komercijalni letovi bili obustavljeni zbog epidemije korona virusa.

Mađarska kompanija "Viz er" je na svom sajtu najavila da će njen avion iz Dortmunda sleteti na niški aerodrom u 11,25 časova, a pola sata kasnije krenuće nazad.

Ta kompanija će letove na relaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Dortmun-Niš ima petkom i ponedeljkom, a počela je prodaju karata za letove s niškog aerodroma do Beča - od 3. juna, kao i do Malmea, Memingena i Bazela - od 5. juna.

Nije poznato kada će avioni "Er Srbije" i irske niskobudžetne kompanije "Rajaner" ponovo početi da lete s niškog aerodroma.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.