S PUTA SLETELA U SMRT! Stravični detalji tragedije kod Ljiga - devojka stradala na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 13:11

S PUTA SLETELA U SMRT! Stravični detalji tragedije kod Ljiga - devojka stradala na licu mesta

Devojka (26) iz Lajkovca nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Ljiga, kada je automobil "golf3"kojim je upravljao M.M (41) sleteo sa puta i završio u reci

Kako smo ranije izveštavali saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 8.30 u mestu Kadina Luka, kada je automobil sleteo sa puta i završio na krov u reci. 

U ovoj jezivoj nesreći  kako se nezvanično saznaje devojka je nastradala na mestu nesreće.

Automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je upravljao muškaraca,  dok je devojka bila na mestu suvozača. Nažalost ona je podlegla povredama na mestu nezgode - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da se pretpostavlja da je brzina kretanja uzrok nesreće, međutim šta se tačno dogodilo biće utvrđeno naknadno.

Inače, vozač je ranije imao saobraćajne prekršaj. On je prevezen u bolnicu gde će biti utvrđeno da li je imao upravljao pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Policija je obavila uviđaj, a na mestu nesreće bili su i vatrogasci koji su kako prepostavljamo izvukli telo nastradale osobe. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OBORIO JE NA PEŠAČKOM PRELAZU Detalji nesreće u Novom Pazaru u kojoj je nastradala devojčica (15), vozač imao PROBNU DOZVOLU

Izvor: Blic, 12.Dec.2022, 10:35

Devojčica M.H. (15) nastradala je jutros u stravičnoj nesreći u Novom Pazaru kada je na nju na obeleženom pešačkom prelazu naleteo automobil golf kojim je upravljao B.H. (18)!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.