Ružić: Postoje informacije o nasilju nad K.K, ali to je bilo u školi glume

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 14:25

Ružić: Postoje informacije o nasilju nad K.K, ali to je bilo u školi glume

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas odgovarajući na pitanje novinara da li je učenik K. K. koji je danas uhapšen zbog višestrukog ubistva u školi ranije prijavljivao vršnjačko nasilje, da o tome postoji trag, ali da nasilja nije bilo u osnovnoj školi."Što se tiče vršnjačkog nasilja koje je izvršeno nad vinovnikom događaja, sistem ni tada nije zakazao, postoje nalazi iz klinike u Tiršovoj, reč je o rasekotini na usni do koje je došlo u školi glume, privatnoj i po tom osnovu se ne može izvesti zaključak da je bilo potrebno dalje postupanje", rekao je Ružić.Ministarka zdravlja Danica Grujičić rekla je da svi građani kojima je to potrebno mogu obratiti Institutu za mentalno zdravlje, a da je u narednom periodu odgovornost i na psiholozima u školama.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ružić: Postoje informacije o nasilju nad K.K, ali to je bilo u školi glume

Izvor: Beta Video, 03.Maj.2023

BEOGRAD - Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas odgovarajući na pitanje novinara da li je učenik K. K. koji je danas uhapšen zbog višestrukog ubistva u školi ranije prijavljivao vršnjačko nasilje, da o tome postoji trag, ali da nasilja nije bilo u osnovnoj školi. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.