Ruska porodica u Srbiji: Ne želimo natrag

Izvor: VOA, 22.Jun.2018, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska porodica u Srbiji: Ne želimo natrag

Prema podacima ruske agencije za statistiku Rostat, od početka rata u Ukrajini, od 2014. do 2016. godine, u Srbiju se doselilo ukupno 2.080 državljana Rusije. Četvoročlana porodica Onopriev doselila se u Staru Pazovu nadomak Beograda i za Radio Slobodna Evropa govore o tome kako izgleda život u Rostovu na Donu, samo 50 kilometara od ratne zone na istoku Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Rusi u Srbiji: Ne želimo natrag. Znate zašto?

Izvor: B92, 22.Jun.2018

Prema podacima ruske agencije za statistiku Rostat, nakon početka rata u Ukrajini 2014. u Srbiju se tokom dve godine doselilo ukupno 2.080 državljana Rusije...Među njima je i četvoročlana porodica Onoprijev, koja se doselila u Staru Pazovu nadomak Beograda, piše RSE...Kako kažu za Radio "Slobodna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.