Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 10:30

Rusija uvodi privremenu zabranu izvoza benzina od 1. marta, ali ne za sve zemlje

Početna » Vesti » Ekonomija » Rusija uvodi privremenu zabranu izvoza benzina od 1. marta, ali ne za sve zemlje


Danas Onlinedanas 08:55

Foto: Shutterstock/ilmarinfoto
Ruska vlada planira da od 1. marta uvede privremenu zabranu izvoza benzina, prenela je danas ruska agencija TASS.
Ograničenje se, kako se navodi, neće odnositi na zemlje članice Evroazijske ekonomske unije i na Južnu Osetiju, Abhaziju, Mongoliju i Uzbekistan.
Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ovu meru donosi kako bi izjednačila rastuću potražnju u prolećnoj i letnjoj sezoni, rekao je za TASS zamenik premijera Rusije Aleksandar Novak.
„Potvrđujemo ovu informaciju“, kazao je on.
Pojasnio je da je odluka potrebna da bi se nadoknadila rastuća potražnja tokom letnjih raspusta, rada na terenu i planiranih remonta u rafinerijama.
Međutim, ovo ograničenje se neće odnositi na zemlje članice Evroazijske ekonomske unije i na Južnu Osetiju, Abhaziju, Mongoliju i Uzbekistan.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Najnovije
Ekonomija



Naslovna strana
Naslovna strana za 27. februar 2024.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.
– Zdravko Šotra, filmski režiser



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

RUSIJA ZABRANJUJE IZVOZ BENZINA! Samo OVE zemlje izuzete iz PRIMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024

Ograničenje se neće odnositi na zemlje članice Evroazijske ekonomske unije i na Južnu Osetiju, Abhaziju, Mongoliju i Uzbekistan...Ruska vlada planira da od 1. marta uvede privremenu zabranu izvoza benzina kako bi izjednačila rastuću potražnju u prolećnoj i letnjoj sezoni, rekao je za TASS portparol...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.