Rusija plače za Viktorijom: Porodični prijatelj silovao devojčicu (12), a onda je živu bacio sa 4.000 metara u rudnik (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija plače za Viktorijom: Porodični prijatelj silovao devojčicu (12), a onda je živu bacio sa 4.000 metara u rudnik (FOTO)

Devojčicu (12) silovao je porodični prijatelj koji ju je potom bacio u rudnik sa visine od oko 4.000 metara, saopštila je ruska policija.

Osumnjičeni Evgenij Buharin (40) ponudio je devojčici prevoz motornim sankama kada je čekala autobus na stanici kako bi posetila stariju sestru.

Međutim, on je Viktoriju Reimerovu, odveo svojoj kući gde ju je napastvovao, prenosi policija.

- Ponudio joj je prevoz i pošto ga je poznavala ona je pristala. Odveo ju je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svoju kuću gde ju je silovao. Potom ju je bacio u rudnik, a Viktorija je preminula od pada - dodaje policija.

U početku je osumnjičeni tvrdio da je slučajno ubio devojku kada ju je udario motornim sankama.

Uloženi su značajni napori da se devojčicino telo podigne iz rupe, koja je sadržala opasan nivo metana. Obdukcija je pokazala da je devojčica bila živa kada je bačena u rudnik, prenosi Dejli Mejl.

Foto: ВКонтакте

- Umrla je od povrede glave, vrata i grudnog koša - kaže portparol policije.

Meštani kažu da je ubica radio sa devojčicinim ocem koji je poginuo u nesreći u tom istom rudniku.

Osumnjičeni je u pritvoru, a istraga je u toku.

Više fotografija pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.