Rusija: Locirane 54 špijunske letelice za nedelju dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 11:48

Rusija: Locirane 54 špijunske letelice za nedelju dana

Ruska vojska potvrdila je da su njeni radari pratili aktivnost 54 strane letelice, koje su tokom protekle nedelje vršile vazdušno izviđanje u blizini državnih granica.

Novine "Krasnaja Zvezda", zvanično glasilo Ministarstva odbrane, dokumentovale su danas da je 49 stranih špijunskih aviona i pet dronova izvršilo vazdušno izviđanje duž državnih granica Rusije u proteklih nedelju dana, prenosi Tas s.

Navedeno je i da su sve letove stranih špijunskih aviona ispratile ruske radarske stanice i da nije dozvoljena povreda državne granice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusija otkrila 54 špijunske letelice

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Moskva -- Ruska vojska potvrdila je da su njeni radari pratili aktivnost 54 strane letelice, koje su tokom protekle nedelje vršile izviđanje u blizini državnih granica...Novine "Krasnaja Zvezda", zvanično glasilo Ministarstva odbrane, dokumentovale su danas da je 49 stranih špijunskih aviona i pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.