Rubrika verovali li ne: Nataša Kojić kao Doroti iz Čarobnjaka iz Oza

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika verovali li ne: Nataša Kojić kao Doroti iz Čarobnjaka iz Oza

Nataša Kojić Taša ima nepresušni izvor ideja kada je u pitanju njen holivudski san. Nakon što je po plaži bežala od "duhova", sada je Doroti iz filma "Čarobnjak iz Oza".

Pevačicu smo u prethodnom periodu mogli da vidimo u scenama za, samo njoj poznat film, "Grana", gde beži po plaži od nevidljivih stvorenja. Posle je snimila pesmu na engleskom, a sada se sprema za najnovije ostvarenje.

Fotografije za ovo snimanje objavila je na Instagramu.

-Grana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 3 razbiće vaše g*zice!- poručila je Taša.

Između ostalog, na jednoj od fotografija među tagovima napisano je da ima i Diznijevu licencu. Verovali ili ne...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo je zemlja njenih snova: Nataša Kojić kao Doroti iz Čarobnjaka iz Oza!

Izvor: Scandal.rs, 12.Apr.2014

Nataša Kojić Taša ima nepresušni izvor ideja kada je u pitanju njen holivudski san. Nakon što je po plaži bežala od “duhova”, sada je Doroti iz filma “Čarobnjak iz Oza”. Pevačicu smo u prethodnom periodu mogli da vidimo u scenama za, samo njoj poznat film, “Grana”, gde beži po plaži...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.